Науково-педагогічна та правова спадщина професора Петра Павловича Музиченка : збірник матеріалів круглого столу (м. Одеса, 24 травня 2024 р.) - (:unkn) unknown (Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2024)
До збірника матеріалів круглого столу «Науково-педагогічна та правова спадщина професора Петра Павловича Музиченка» увійшли результати історико-правових досліджень наукової та педагогічної діяльності професора Петра Павловича Музиченко, а також дотичних до його діяльності тем. Матеріали представлені в авторській редакції. Відповідальність за зміст матеріалів, точність наведених фактів, цитат, посилань на джерела, достовірність іншої інформації та за додержання норм авторського права несуть автори.
Науково-педагогічна та правова спадщина професора Петра Павловича Музиченка : зб. матеріалів круглого столу [Електронний ресурс] / ред. кол. : Н. В. Аніщук, О-І. І. Любічанківський ; Національний університет «Одеська юридична академія» (м. Одеса, 24 травня 2024 р.). – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2024. – 35 с. – Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.28899
Keywords: професор Петро Павлович Музиченко; історико-правові дослідження; НУ «ОЮА»; наукова школа литовсько-руського права; Статути Великого князівства Литовського; історія кримінального права; дослідження інституту представництва; тема релігії у науковій спадщині Музиченка; «інтеграційні» та «окупаційні»цивільні кодекси; охорона навколишнього середовища у працях Музиченка; дисципліна «основи правознавства»; радянська кодифікація цивільного законодавства; гендерні дослідження в Україні; одеська школа права