Медійний вимір статусу України як кандидата в члени ЄС - Тодоров, Ігор; Тодоров, І.; Todorov, Ihor (Національний університет «Одеська юридична академія», 2022)
Розглянуто рекомендацію Україні як кандидату в члени Європейського Союзу щодо оновлення медійного законодавства. Показано суперечності між владою та громадскістю що до змісту законопроєкту про медії. Доведено, що безперешкодна вільна діяльність робота медій є невід’ємною частиною базових цінностей ЄС.

The recommendation to Ukraine as a candidate for membership of the European Union regarding the renewal of media legislation was considered. Contradictions between the government and the public regarding the content of the draft law on media are shown. It has been proven that the unhindered free activity of the media is an integral part of the basic values of the EU.
Тодоров І. Медійний вимір статусу України як кандидата в члени ЄС / Ігор Тодоров // Журналістика та соціальні комунікації в контексті становлення громадянського суспільства в Україні і в світі: виклики, тенденції, перспективи : матер. Всеукраїнської наук.-практ. конф. (м. Одеса, 4 листопада 2022 р.) / наук. ред. В. Колкутіна, упоряд. Ю. Грушевська - Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. - С. 108-110.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; кандидат в члени ЄС; медійне законодавство; базові цінності ЄС; candidate for EU membership; media legislation; basic values of the EU