Новели ЗУ "Про адвокатуру та адвокатську діяльність" щодо набуття права на зайняття адвокатською діяльністю - Кісса, Я. П. (Одеса: Фелікс, 2013)
В статті проведено дослідження процедури набуття права здійснювати адвокатську діяльність. Визначено, що основними нормативно-правовими актами, які регулюють порядок набуття права на заняття адвокатською діяльністю, є Закон України "Про адвокатуру та адвокатську діяльність", складення кваліфікаційного іспиту та проходження стажування.
Кісса Я. П. Новели ЗУ "Про адвокатуру та адвокатську діяльність" щодо набуття права на зайняття адвокатською діяльністю / Я. П. Кісса // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.501-504.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; Закон України "Про адвокатуру та адвокатську діяльність" 2012 р.; відповідальність адвоката; правова допомога