Семантичні особливості мови сучасних ЗМІ (на матеріалі українських інтернет-видань) - Акастьолова, О. Г.; Акастьолова, Олена Григорівна; Акастьолова, Олена; Akastolova, O. G. (Одеса, 2017)
Стаття присвячена дослідженню новотворів у мові засобів масової інформації. Проаналізовано семантичні групи неологізмів, їх функції й частоту вживання.

This article is dedicated to the research of modern mass media. Semantic groups of neologisms are being analyzed as well as their functions and frequency of use.
Акастьолова О. Г. Семантичні особливості мови сучасних ЗМІ (на матеріалі українських інтернет-видань) / О. Г. Акастьолова // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Вип. 9. – Т.2. – С. 44-46.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; мова засобів масової інформації; неологізм; семантичні групи; функції неологізмів; language of mass media; neologism; semantic groups; usecasesб агтсtions of neologisms