Легіон Українських січових стрільців : сторінки славетної історії українського війська : програма круглого столу - (:unkn) unknown (Одеса : Національний університет "Одеська юридична академія", 2024)
Легіон Українських січових стрільців : сторінки славетної історії українського війська : програма круглого столу до 110 річниці створення легіону українських січових стрільців (м. Одеса, 1 жовтня 2024 р.). Одеса : НУ ОЮА, 2024. 3 с.
до 110 річниці створення Легіону Українських січових стрільців
Легіон Українських січових стрільців : сторінки славетної історії українського війська : програма круглого столу до 110 річниці створення легіону українських січових стрільців (м. Одеса, 1 жовтня 2024 р.). - Одеса : НУ ОЮА, 2024. - 3 с.
Keywords: січові стрільці; історія українського війська; жінки в УСС; кріглий стіл