Дослідження солідарності як основа соціокультурного та політичного розвитку українського суспільства - Козловська, Є. А. (Одеса, 2016)
Стаття присвячена аналізу дослідження солідарності як основи соціокультурного та політичного розвитку українського суспільства.
Козловська Є. А. Дослідження солідарності як основа соціокультурного та політичного розвитку українського суспільства / Є. А. Козловська // Людина, суспільство, політика : актуальні виклики сучасності: матеріали III Міжнародної наук.-практ. конф. (м. Одеса, 12-13 лютого 2016 р.) за заг. ред. Д. В. Яковлева. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2016.– С. 11-13.
Keywords: солідарність; суспільний інтерес; державотворення; соціокультурний та політичний розвиток українського суспільства