Правовий статус керівника апарату місцевого загального суду - Калашник, О. А. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті проаналізовано сутність правової категорії правового статусу керівника апарату місцевого загального суду. Висвітлено особливості статусу адміністративної системи організаційного забезпечення роботи місцевого суду.
Калашник О. А. Правовий статус керівника апарату місцевого загального суду / О. А. Калашник // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.183-184.
Keywords: правовий статус; місцевий суд; правосуб'єктність; апарат суду; організаційне забезпечення; система судів загальної юрисдикції