Процесуальні дії в митному законодавстві - Калакайло, Р. І.; Калакайло, Р. И.; Kalakaylo, R. I. (Одеса : Фенікс, 2014)
Процесуальні дії у справах про порушення митних правил застосовуються не тільки на первинній стадії - стадії митного розслідування, але і на інших стадія провадження. Звісно що і мета проведення цих процесуальних дій на різних стадіях також різна. Розгляду цієї теми і присвятив свою роботу автор.
Калакайло Р. І. Процесуальні дії в митному законодавстві / Р. І. Калакайло // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 384-386.
Keywords: процесуальні дії в митному законодавстві; процессуальные действия в таможенном законодательстве; proceedings in the customs legislation