Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Захист інформації в інфокомунікаційних системах та мережах» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнародний університет, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Захист інформації в інфокомунікаційних системах та мережах» Радівілова Тамара Анатоліївна. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Захист інформації в інфокомунікаційних системах та мережах» Радівілова Тамара Анатоліївна . 3. Методичні вказівки до ПР. 4. Навчальний посібник Криптографічний захист інформації.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Захист інформації в інфокомунікаційних системах та мережах». Одеса, 2026