Адвокатська таємниця як невід'ємна складова культури адвоката - Колеснікова, А. А. (Одеса: Фенікс, 2022)
У статті розкрито актуальні питання теорії та практики застосування правового інституту адвокатської таємниці, визначення його меж. Розглянуто вітчизняний підхід до регламентації змісту адвокатської таємниці. Звернено увагу на недосконалість законодавства у частині регулювання даного правового інституту та запропоновано шляхи його вдосконалення.
Колеснікова А. А. Адвокатська таємниця як невід'ємна складова культури адвоката / А. А. Колеснікова // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 354-356.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; адвокатська таємниця; розголошення адвокатської таємниці; культура адвоката; конфіденційність