Вплив європейських цінностей на українську молодь в умовах війни - Шмаленко, Юлія Іванівна; Шибанова, Вікторія Василівна (Мелітополь-Запоріжжя : ФОП Однорог Т.В., 2023)
У статті досліджено вплив європейських цінностей на трансформаційні процеси в українському суспільстві, проведений аналіз впливу критичних подій на прояв ціннісних орієнтацій на прикладі української молоді під час війни, обґрунтовано важливість досліджень змін світогляду для подальшого розвитку суспільства у найважливіших сферах життя.

The paper studies the influence of European values on the transformation processes in Ukrainian society, analyzes the impact of critical events on the manifestation of value orientations on the example of Ukrainian youth during the war, and substantiates the importance of researching changes in worldview for the further development of society in the most important spheres of life.
Шмаленко Ю. І. Вплив європейських цінностей на українську молодь в умовах війни / Ю. І. Шмаленко, В. В. Шибанова // Інформаційні технології в освіті та науці : Зб. наук. праць. – Вип. 13. – Мелітополь-Запоріжжя : ФОП Однорог Т.В., 2023. – С. 97-100.
Keywords: принцип поваги до прав людини; геополітична орієнтація української держави; адаптація українських молодих мігрантів; українська молодь; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES