Інфраструктура готелів туристичного класу - Тітомир, Л. А. (My University, 2014)
Розглянута інфраструктура готелів туристичного класу дві зірки на прикладі готелів «Вікторія» та ОК «Одеса». Відзначено, що вони повністю відповідають призначенню та, незважаючи на складні сучасні умови, динамічно розвиваються. Визначені чинники, які впливають на інтенсивність розвитку. З ’ясовані організаційні та технологічні моменти, які дозволять підвищити рівень послуг, зокрема завдя¬ки використанню висококваліфікованих спеціалістів - випускників ОНАХТ.
Тітомир Л. А. Інфраструктура готелів туристичного класу / Л. А. Тітомир // Наукові праці ОНАХТ. - Одеса, 2014. – Т. 2. - Вип. 46. – С. 333-336.
Keywords: готелі туристичного класу; індустрія гостинності