Щодо необхідності законодавчого регулювання та критеріїв класифікації засуджених в кримінально-виконавчих установах відкритого типу - Марчук, А. І. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті розкрито питання щодо необхідності законодавчого регулювання та критеріїв класифікації засуджених в кримінально-виконавчих установах відкритого типу. Досліджено питання дотримання загальноприйнятих правил роздільного утримання відносно засуджених до обмеження волі.
Марчук А. І. Щодо необхідності законодавчого регулювання та критеріїв класифікації засуджених в кримінально-виконавчих установах відкритого типу / А. І. Марчук // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.328-330.
Keywords: засуджені; обмеження волі; кримінально-виконавчі установи відкритого типу; порядок і умови; класифікація засуджених; виправний центр