Засоби захисту громадян у кримінальному провадженні : методичні вказівки для виконання практичних і самостійних робіт для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 08 Право спеціальності 081 Право - Волошина Владлена Костянтинівна; Торбас Олександр Олександрович; Завтур Віктор Андрійович (Одеса : Фенікс, 2024)
Методичні вказівки призначені для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра у галузі права 08 «Право» спеціальність 081 «Право» з метою закріплення лекційного матеріалу та підготовки до практичних занять з дисципліни «Засоби захисту громадян у кримінальному провадженні». Містять завдання до практичних занять та самостійної роботи.
Торбас О. О. Засоби захисту громадян у кримінальному провадженні : метод. вказівки до виконання практ. і самост. робіт для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти у галузі права 08 «Право», спец. 081 «Право» [Електронне видання] / уклад.: О. О. Торбас, В. К. Волошина, В. А. Завтур ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2024. – 42 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27794
Keywords: особливості участі у кримінальному провадженні підозрюваного та обвинуваченого; специфіка залучення захисника; затримання у кримінальному процесі; процесуальний статус потерпілого; адвокат