Цивільні кодекси "пасіонарного" типу: європейські прототипи - Харитонов, Євген Олегович; Харитонов, Евгений Олегович; Haritonov, Evgenij (My University, 2012)
That is marked in the article, that codes can be after the character and value of two basic pros-pects — «assionate» and «orthodox». Conducted comparative description of the French, swiss and austrian civil legislation.
Харитонов Є. О. Цивільні кодекси "пасіонарного" типу: європейські прототипи / Є. О. Харитонов // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України, НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. - Вип. 66. - С. 7-16.
Keywords: кодифікація; законодавство; делікти; проекти; цивільні кодекси; кодификация; законодательство; деликты; проекты; гражданские кодексы; порівняльна характеристика французського, швейцарського та австрійського цивільного законодавства; сравнительная характеристика французского, швейцарского и австрийского гражданского права; codes; kodyfykatsyya; legislation; delykty; projects; Comparative characteristics of the French, Swiss and Austrian civil law