Міжнародний кримінальний суд: чому створений та як функціонує ? - Кузьміна, О. Р.; Кузьмина, О. Р.; Kuzmina, A. R. (Одеса : Фенікс, 2010)
У статті автор робить висновок, що створення та функціонування Міжнародного кримінального суду на сучасному етапі розвитку міжнародних відносин є завершенням великої роботи науковців, політичних діячів, спрямованої на боротьбу з міжнародними злочинами та для того, щоб був більш сталим світовий правопорядок.
Кузьміна О. Р. Міжнародний кримінальний суд: чому створений та як функціонує ? / О. Р. Кузьміна // Міжнародні читання присвячені пам’яті професора Імператорського Новоросійського університету П. Є. Казанського: матеріали Міжнародної конференції (м. Одеса, 22-23 жовтня 2010 року). – Одеса : Фенікс, 2010. - С. 194-195.
Keywords: Міжнародний кримінальний суд; міжнародні відносини; боротьба з міжнародними злочинами; ефективна система правосуддя; Международный уголовный суд; международные отношения; борьба с международными преступлениями; эффективная система правосудия; The International Criminal Court; international relationships; the fight against international crime; effective justice system