Логіка : навч.-метод. посіб. для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальностей D8 «Право» та К9 «Правоохоронна діяльність» - Крижановська, Т. О.; Токар, Л. В. (Одеса, 2026)
Навчально-методичний посібник призначений для здобувачів вищої освіти, які вивчають дисципліну «Логіка». У посібнику викладено зміст навчальної дисципліни за темами лекцій і практичних занять, практичні завдання з курсу, перелік тем для самостійної та індивідуальної роботи, питання для перевірки знань з навчальної дисципліни, а також рекомендований перелік джерел. Рекомендовано використовувати у навчальній роботі при підготовці фахівців за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти.
Логіка : навч.-метод. посіб. для підготовки здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. осв. зі спец. D8 «Право» та К9 «Правоохоронна діяльність» [Електронне видання] / уклад.: Т. О. Крижановська, Л. В. Токар ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2026. – 188 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.32399
Keywords: логіка; поняття; висловлювання; судження; умовивід; логічна аргументація