Мова засобів масової інформації для дітей і юнацтва - Бісовецька, Л. А.; Bisovetska, Liudmyla (ВД "Гельветика", 2017)
Стаття присвячена дослідженню мови українських засобів масової інформації для дітей і юнацтва та їх основним функціям у сучасному світі. Аналізуються типові мовленнєві помилки і причини їх виникнення.

The given article deals with the problem of the language of Ukrainian mass media for children and youth and their main functions in contemporary society. The typical speech errors and the reasons of their origin are being analysed in the article.
Бісовецька, Л. А. Мова засобів масової інформації для дітей і юнацтва / Л. А. Бісовецька // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Спецвип. – С. 43-46
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; мова; засоби масової інформації; діти; юнацтво; радіо; телебачення; преса; language; mass media; children; youth; radio; television; press