Цивільне право. Частина ІІ : Практикум для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр», за спеціальністю 081 «Право» для факультетів: судового та міжнародного права; прокуратури та слідства; адвокатури та антикорупційної діяльності - Адаховська, Надія Сергіївна; Берназ-Лукавецька, Олена Михайлівна; Зубар, Володимир Михайлович; Кривенко, Юлія Василівна; Калітенко, Оксана Михайлівна; Матійко, Микола Володимирович; Мінченко, Дар'я Анатоліївна; Мельник, Олександр Володимирович; Павлова, Вікторія Георгіївна; Спасова, Катерина Іванівна; Токарева, Віра Олександрівна; Байталюк, Дарія Русланівна; et al. (Одеса : Фенікс, 2023)
Практикум містить методичні вказівки до курсу «Цивільне право», в яких визначено питання теми, нормативні правові акти, літературні джерела та завдання.
Цивільне право. Частина ІІ : практикум для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр», за спец. 081 «Право» для ф-тів: судового та міжнародного права; прокуратури та слідства; адвокатури та антикорупційної діяльності [Електронне видання] / Н. Адаховська, О. Берназ-Луковецька [та ін.] ; за заг. ред. Є. Харитонова ; НУ «ОЮА». – Одеса : Фенікс, 2023.– 160 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.26668
Keywords: поняття зобов’язального права та зобов’язання; цивільно-правова відповідальність; цивільно-правовий договір; купівля-продаж; договір поставки; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE