Етнорелігійні групи Великого князівства Литовського в сучасній історіографії: проблема правового виміру - Крумаленко, М. В.; Krumalenko, M. V. (Одеса : Фенікс, 2014)
Проблема правового становища етнорелігійних груп Великого князівства Литовського залишається у полі зору сучасних дослідників - юристів та історіків.
Крумаленко М. В. Етнорелігійні групи Великого князівства Литовського в сучасній історіографії: проблема правового виміру / М. В. Крумаленко // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 119-121.
Keywords: етнорелігійні групи Великого князівства Литовського; історіографія; этнорелигиозные группы Великого кнжества Литовского; историография; ethnic and religious group of the Grand Duchy of Lithuania; historiography