Сучасні проблеми застосування бюджетного законодавства України - Монаєнко, А. О.; Монаенко, А. А.; Monaenko, A. (Одеса: Юрид. л-ра, 2012)
Статтю присвячено розгляду поняття бюджетного правопорушення, проблемам розмежування фінансово-правових санкцій та санкцій фінансово-правової норми, аналізу юридичної природи бюджетно-правових санкцій Статья посвящена рассмотрению понятия бюджетного правонарушения, проблемам разграничения финансово-правовых санкций и санкций финансово-правовой нормы, анализа юридической природы бюджетно-правовых санкций. The article is devoted to the consideration of concept of budgetary offence, problems of differentiation of financially-legal approvals and approvals of financially-legal norm, analysis of legal nature of budgetary-legal approvals
Монаєнко А. О. Сучасні проблеми застосування бюджетного законодавства Ук- раїни. / А.О. Монаєнко // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія» : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; відпов. за вип. В. М. Дрьомін ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Т. 12. – С.27 - 36
Keywords: бюджетно-правова санкція; бюджетно-правова відповідальність; фінансово-правова відповідальність; санкція; фінансово-правові відносини; бюджетне правопорушення; бюджетне законодавство; бюджетно-правовая санкция; бюджетно-правовая ответственность; финансово-правовая ответственность; санкция; финансово-правовые отношения; бюджетное правонарушение; бюджетное законодательство; budgetary-legal approval; budgetary-legal responsibility; financially-legal responsibility; approval; financially-legal relations; budgetary offence; budgetary legislation