Політика держави у формуванні культури громадянськогог суспільства: вибір стратегії. - Сушко, А.І.; Сушко, А.И.; Sushko, A (My University, 2011)
The world tendencies of modern states cultural policy forming are illu- minated and analysed in the article. The process of modernization of public policy of Ukraine in the ﬁ eld of culture is comprehended.
Сушко, А.І. Політика держави у формуванні культури громадянськогог суспільства: вибір стратегії. / А.І. Сушко // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2011. – Вип. 43. С. 10 - 15.
Keywords: Культурна політика в сучасній державі; Культура громадського суспільства; Формування культурної політики в державі; Державна політика України в сфері культури; Государственная политика Украины в сфере культуры; Формирование культурной политики в госудорстве; Культура гражданского общества; Культурная политика в современном государстве; Cultural policy in the modern state; Culture civil society; Formation of cultural policy in gosudorstve; State policy of Ukraine in the sphere of culture