Вступ до літературознавства : практикум для підготовки до аудит. занять та самост. роботи здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти спец. 035 «Філологія» - Мамич, М. В.; Шевченко- Бітенська, О. В.; Кісельова, А. А. (Одеса : Феникс, 2024)
Практикум побудований згідно з вимогами програми курсу «Вступ до літературознавства». Здобувачам освіти запропоновано тематику лекційних і практичних занять, перелік засадничих понять курсу, творчі завдання до практичних занять, питання до обговорення, зразки завдань для самостійної роботи. Призначений для здобувачів освіти вищих навчальних закладів.
Вступ до літературознавства : практикум для підготовки до аудит. занять та самост. роботи здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти спец. 035 «Філологія» [Електронний ресурс] / уклад.: М. В. Мамич, О. В. Шевченко- Бітенська, А. А. Кісельова ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2024. – 60 с. – Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.27424
Keywords: літературознавство; наукові методи в літературознавстві; наукові школи в літературознавстві; література; художній твір; художній образ; поетика художнього твору; художня мова літератури