Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Програмування для мобільних платформ» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Програмування для мобільних платформ» Педяш Володимир Віталійович. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Програмування для мобільних платформ» Педяш Володимир Віталійович. 3. 121 Б ВК8 2 КЛ Програмування для мобільних платформ. 4. 121 Б ВК8 2 ПР Програмування для мобільних платформ. 5. 121 Б ВК8 2 СР Програмування для мобільних платформ.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Програмування для мобільних платформ». Одеса, 2026. URL: https://hdl.handle.net/11300/32601