Статус миротворців ООН в міжнародному гуманітарному праві - Захарків, Анастасія Дмитрівна (Одеса : Гельветика, 2020)
Проаналізовано особливості діяльності ООН та регіональних організацій на сучасному етапі, а також зростаюче значення гуманітарногго аспекту і все частіше використання гуманітарної допомоги та механізмів у такій діяльності.
Захарків А. Д. Статус миротворців ООН в міжнародному гуманітарному праві / А. Д. Захарків // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 183-186.
Keywords: миротворча діяльність ООН; миротворчі сили; гуманітарні аспекти миротворчих операцій ООН; гуманітарна допомога в діяльності ООН; принципи проведення гуманітарних операцій