Адміністративно-правові засоби забезпечення конституційного права на судовий захист: питання класифікації - Ульяновська, О. В.; Ульяновская, О. В.; Ulianovska, O. V. (Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2017)
Стаття присвячена формуванню авторського підходу щодо визначення видів адміністративно-правових засобів забезпечення конституційного права на судовий захист.

Административно-правовые средства обеспечения конституционного права на судебную защиту: вопросы классификации. Статья посвящена формированию авторского подхода к определению видов административно- правовых средств обеспечения конституционного права на судебную защиту.

Administrative-legal means of ensuring the constitutional right to judicial protection: issues of classification. The article is devoted to the author’s approach to definition of types of administrative-legal means of ensuring the constitutional right to judicial protection.
Ульяновська О. В. Адміністративно-правові засоби забезпечення конституційного права на судовий захист: питання класифікації / О. В. Ульяновська // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.]. – Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2017. – Вип. 78. – С. 171-176.
Keywords: правові засоби; суд; суддя; судовий захист; суб'єктивне право; правовые средства; суд; судья; судебная защита; субъективное право; legal means; court; judge; judicial protection; subjective right