Соціальні фактори туристичної привабливості півдня України : кваліфікаційна робота - бакалаврський дослідницький проект 054 «Соціологія» - Каранга, Іван Андрійович (Одеса : НУ "ОЮА", 2022)
В бакалаврській роботі визначено соціальні фактори туристичної привабливості півдня України. Проаналізували туризм як наукову категорію. Розглянули наукові підходи щодо дослідження розвитку туризму в регіоні. Також проаналізували особливості туризму у соціокультурному просторі регіону та оцінити фактори привабливості півдня України.
Каранга І. А. Соціальні фактори туристичної привабливості півдня України : кваліфікаційна робота - бакалаврський дослідницький проект 054 «Соціологія» / І. А. Каранга. – Одеса : НУ "ОЮА", 2022. – 46 с.
Keywords: туризм; регіон; соціальний фактор; науковий підхід; соціокультурний простір