Про співвідношення понять «контрафактні товари» та «фальсифіковані товари» - Позова, Д. Д.; Pozova, D. D. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Стаття присвячена визначенню співвідношення понять «контрафактні товари» та «фальсифіковані товари». На підставі аналізу норм чинного законодавства і положень юридичної доктрини автором обґрунтовується теза про те, що деякі контрафактні товари є фальсифікованими, а деякі фальсифіковані товари – контрафактними.
Позова Д. Д. Про співвідношення понять «контрафактні товари» та «фальсифіковані товари» / Д. Д. Попова // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 68. - С. 256-262.
Keywords: контрафактні товари; фальсифіковані товари; контрафакція; фальсифікація; порушення прав інтелектуальної власності; споживчі властивості; контрафактные товары; фальсифицированные товары; контрафакция; фальсификация; нарушение прав интеллектуальной собственности; потребительские свойства; counterfeit goods; adulterated goods; counterfeiting; adulteration; infringement of intellectual property rights; consumer properties