GR-менеджмент : навчально-методичний посібник для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти - Краснопольська, Т. М.; Краснопольська, Тетяна Миколаївна (Одеса, 2022)
Навчально-методичний посібник призначений для здобувачів вищої освіти, які вивчають дисципліну «GR-менеджмент». У навчально-методичному посібнику викладено зміст навчальної дисципліни за темами лекцій та практичних занять, практичні завдання з курсу, перелік тем для самостійної роботи, питання для перевірки знань з навчальної дисципліни, перелік тем доповідей та презентацій, а також список рекомендованої літератури. Навчально-методичний посібник підготовлено відповідно до освітніх програм вищої освіти за спеціальностями 052 «Політологія» та 054 «Соціологія» і рекомендовано використовувати у навчальній роботі при підготовці фахівців за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.
Краснопольська Т. М. GR-менеджмент : навчально-методичний посібник для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти / Т. М. Краснопольська; НУ "ОЮА" ; каф. політ. теор. – Одеса, 2022. – 69 с. - Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.19110.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; GR-менеджмент; структура сучасного лобізму; технології лобістської діяльності; практика лобіювання; етика GR; етика лобізму; GR-служба