Категорія корпоративних правовідносин у контексті цивільних організаційних правовідносин - Харитонова, Олена Іванівна; Харитонова, Елена Ивановна; Haritonova, Elena (My University, 2011)
This article gives a description of civil organizational relationships and corporate relationships, analyzes the ratio of these categories and is considered especially civil statutory corporate relations.
Харитонова О. І. Категорія корпоративних правовідносин у контексті цивільних організаційних правовідносин / О. І. Харитонова // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 10 / голов. ред. С. В. Ківалов ; МОНмолодьспорт України, НУ "ОЮА". – Одеса : Юрид. л-ра, 2011. – C.324-334.
Keywords: корпоративні правовідносини; цивільні організаційні правовідносини; корпоративые правоотношения; гражданские организационные правоотношения; corporate legal; civil organizational relationship