Організована група як форма співучасті - Орловський, Р. С.; Орловский, Р. С.; Orlovsky, R. S. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
У статті розглядається поняття організованої групи як форми співучасті. Обґрунтовується високий ступінь суспільної небезпечності злочинів, учинюваних організованою групою. Досліджуються об’єктивні та суб’єктивні ознаки організованої групи.
Орловський Р. С. Організована група як форма співучасті / Р. С. Орловський // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 72. – С. 393-399.
Keywords: співучасть у злочині; форма співучасті; організована група; соучастие в преступлении; форма соучастия; организованная группа; complicity in the crime; form of complicity; organized group