Особливості укладення договору фрахтування (чартеру) у період пандемії COVID-19 - Колодін, Артем Олексійович (Одеса: Фелікс, 2021)
У статті проаналізовано організацію круїзних перевезень та існуючі проблеми і перспективи розвитку круїзних перевезень в умовах пандемії COVID-19.
Колодін А. О. Особливості укладення договору фрахтування (чартеру) у період пандемії COVID-19 / А. О. Колодін // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 158-161.
Keywords: організація; круїзні перевезення; пандемія COVID-19; договір фрахтування; фрахтівник