Методи забезпечення державної інформаційної політики органами внутрішніх справ - Негодченко, В. О.; Негодченко, В. А.; Nehodchenko, V. O. (Одеса : Юрид. л-ра, 2015)
У статті з метою виокремлення основних методів забезпечення державної інформаційної політики органами внутрішніх справ розглянуто загальну концепцію щодо розуміння методів у діяльності органів внутрішніх справ, а також досліджено специфіку реалізації останніх щодо забезпечення державної інформаційної політики. Здійснено класифікацію методів забезпечення державної інформаційної політики на правові, організаційно-технічні й економічні.
Негодченко В. О. Методи забезпечення державної інформаційної політики органами внутрішніх справ / В. О. Негодченко // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 16 / голов. ред. М. В. Афанасьєва ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2015. - С. 278-284.
Keywords: державна інформаційна політика; інформаційна безпека; інформаційна сфера; органи внутрішніх справ; методи; інструменти; государственная информационная политика; информационная безопасность; информационная сфера; органы внутренних дел; методы; инструменты; public information policy; information security; information sphere; internal affairs bodies; methods and tools