Правові питання сьогоденного функціонування Міністерства доходів і зборів при утворенні новітнього Державного центрального митного відомства України - Федотов, О. П.; Fedotov, O. P. (Одеса : Фенікс, 2014)
Утворення новітнього державного центрального митного відомства України (чи у старому зразку колишньої Держмитслужби України або у якомусь новому форматі) вже на часі. Однак, при цьому вкрай потрібно уникати як ревізіонізму, повернення історії у зворотній бік в питаннях беззаперечного відновлення діяльності вже реорганізованого у минулому державного центрального митного відомства України (зразка колишньої Держмитслужби), так й двохзначної казуїстики в контексті тлумачення законодавчих, нормативно-правових актів з питань державної митної справи, а також утисків з боку представників різноманітних політичних забарвлень на очільників відновленого державного центрального митного відомства України та його територіальних митних адміністрацій.
Федотов О. П. Правові питання сьогоденного функціонування Міністерства доходів і зборів при утворенні новітнього Державного центрального митного відомства України / О. П. Федотов // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 348-350.
Keywords: Міністерство доходів і зборів; Державне центральне митне відомство України; Министерство доходов и сборов; Государственное центральное таможенное ведомство Украины; The Ministry of income and fees; Central State Customs Office of Ukraine