Міжнародний досвід США та Франції у сфері оборони - Сокуренко, В. В.; Sokurenko, V. V. (Одеса: Юрид. л-ра, 2014)
У статті проаналізовано міжнародний досвід правового регулювання у сфері оборони США та Франції; розроблено ґрунтовні висновки і пропозиції щодо розглядуваної теми.
Сокуренко В. В. Міжнародний досвід США та Франції у сфері оборони / В. В. Сокуренко // Наукові праці Національного університету «Одеська юридичної академія»: зб. наук. пр./ редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), М. В. Афанасьєва (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва, МОН України, НУ ОЮА.- Одеса: Юрид. л-ра, 2014.-Т. 15.-С. 193-199.
Keywords: оборона; безпека; правове регулювання; держава; національна безпека й оборона; безопасность; правовое регулирование; государство; национальная безопасность и оборона; defense; security; legal regulation; state; national security and defense