Упровадження електронного правосуддя в систему судочинства - Логінова, Наталія Іванівна; Логинова, Наталья Ивановна; Loginova, Natal'ja (My University, 2014)
The article analyzes of essence and content of the concept of «e-justice». This article defines the main tasks and directions of the project «E-court» in the court system.
Логінова Н. І. Упровадження електронного правосуддя в систему судочинства / Н. І. Логінова // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України, НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 72. - С. 429-435.
Keywords: електронне правосуддя; інформатизація системи судочинства; інформаційно-комунікайційні технології; інформаційне суспільство; судова влада; судоустрій; электронное правосудие; информатизация системы судопроизводства; информационно-коммуникационные технологии; информационное общество; судебная власть; судоустройство; e-justice; computerization of the court system; Information and Communication Technologies; information Society; judiciary