Перспективи трансформації функцій прокуратури України - Долежан, Валентин Володимирович (My University, 2011)
Обґрунтовується необхідність посилення правозахисної ролі прокуратури України шляхом покладення на неї функції захисту прав і свобод людини й громадянина або розширення меж представництва інтересів громадян і держави за рахунок позасудового та досудового пред ставництва.
Keywords: функції прокуратури; органи прокуратури; прокуратура; захист прав і свобод; прокурорський нагляд; представництво; функции прокуратуры; органы прокуратуры; прокуратура; защита прав и свобод; прокурорский надзор; представительство; functions of the Prosecutor's Office; the prosecutor's office; prosecutor's office; protection of the rights and freedoms; public prosecutor's supervision; representation