Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Напрямні системи в телекомунікаціях» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Напрямні системи в телекомунікаціях» Педяш Володимир Віталійович. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Напрямні системи в телекомунікаціях» Педяш Володимир Віталійович. 3. Педяш В.В. Напрямні системи в телекомунікаціях: методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів 2025.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Напрямні системи в телекомунікаціях» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32538