Соціально-політичні процеси : навчально-методичний посібник - Лазор, Катерина Петрівна; Лазор, К. П.; Лазор, Екатерина Петровна; Lazor, Kateryna P.; Третьякова, Тетяна Миколаївна; Третьякова, Т. М.; Третьякова, Татьяна Николаевна; Tretiakova, Tetiana M. (Одеса : НУ "ОЮА"; Фенікс, 2019)
Навчально-методичний посібник з курсу "Соціально-політичні процеси" розроблено відповідно до навчального плану. Складається з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій із проведення практичних занять, підготовки до іспиту, завдань для самостійної роботи, тем рефератів, переліку рекомендованої актуальної наукової літератури для навчальної та самостійної роботи. Вивчення дисципліни "Соціально-політичні процеси" орієнтоване на формування студентами здібностей до дослідження соціальних аспектів політичних процесів, розуміння детермінант формування, трансформації та тривання соціально-політичних процесів, а також розкриття студентами власного особистого потенціалу та власної поведінки у триваючих соціально-політичних трансформаціях.

Учебно-методическое пособие по курсу "Социально-политические процессы" разработан в соответствии с учебным планом. Состоит из учебной программы курса, методических рекомендаций по проведению практических занятий, подготовки к экзамену, заданий для самостоятельной работы, тем рефератов, переченя рекомендуемой актуальной научной литературы для учебной и самостоятельной работы. Изучение дисциплины "Социально-политические процессы" ориентировано на формирование студентами способностей к исследованию социальных аспектов политических процессов, понимание детерминант формирования, трансформации и продолжения социально-политических процессов, а также раскрытие студентами собственного личностного потенциала и собственного поведения в длящихся социально-политических трансформациях.

The educational and methodological manual for the course "Socio-political processes" is developed in accordance with the curriculum. It consists of the curriculum of the course, guidelines for practical exercises, preparation for the exam, assignments for independent work, topics of essays, a list of recommended relevant scientific literature for educational and independent work. The study of the discipline "Socio-political processes" is focused on the formation of students 'abilities to study the social aspects of political processes, understanding the determinants of the formation, transformation and continuation of socio-political processes, as well as the disclosure of students' own personal potential and their own behavior in the ongoing socio-political transformations.
Лазор К. П. Соціально-політичні процеси : навчально-методичний посібник (для студентів НУ "ОЮА" спеціальності 081 "Право") / К. П. Лазор, Т. М. Третьякова. - Одеса : НУ "ОЮА"; Фенікс, 2019. - 33 с.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Political science