Практичне застосування технологій інтернету речей для дистанційного моніторингу температурного режиму харчових продуктів - Гура, Володимир Ігоревич; Лановський, М. О. (Одеса : Бондаренко М. О., 2023)
У статті розглядається розроблена автором система моніторингу складських приміщень та холодильних вітрин продуктового магазину, яка ґрунтується на технологіях Інтернету речей. Ця система дає змогу дистанційно відстежувати температуру та стан холодильного обладнання, що допомагає запобігати псуванню харчових продуктів. Саме через псування продовольчих товарів та їх вилучення через порушення умов зберігання продуктові ритейлери зазнають значних фінансових збитків.
Лановський М. О., Гура В. І. Практичне застосування технологій інтернету речей для дистанційного моніторингу температурного режиму харчових продуктів / М. О. Лановський, В. І. Гура // Міжнародна конференція «Передові технології в інформаційно-комунікаційній інженерії» (ПТІКІ'2023), Одеса, 17-20 липня 2023 р. : матер. конф. / Міжнар Гуманітар. Ун-т. – Одеса : Бондаренко М. О., 2023. – С. 79-82.
Keywords: Концепція Internet of Things (IoT); збитки від псування харчів; моніторингу складських приміщень та холодильних вітрин продуктового магазину; Research Subject Categories::TECHNOLOGY