Впровадження стандартів ЄС у сфері забезпечення права інвалідів на працю - Кохан, В. П.; Kohan, V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
The article describes main problems of employment of disabled persons in Ukraine. The characteristic of the EU standards in the field of equal right to work for disabled persons is given. The ways of EU standards implementation in the national legislation are proposed.
Кохан В. П. Впровадження стандартів ЄС у сфері забезпечення права інвалідів на працю / В. П. Кохан // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю .П. Аленін [та ін.] ;МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 67. - С. 89-96.
Keywords: інваліди; право на працю; дискримінація; стандарти ЄС; инвалиды; право на труд; дискриминация; стандарты ЕС; disabled persons; right to work; discrimination; EU standards