Концепт TEACHER в автобіографічному дискурсі лауреатів Нобелівської премії - Сердійчук, Л. П.; Сердийчук, Л. П.; Serdiychuk, L. P. (Одеса : Гельветика, 2014)
У статті розглядається польовий устрій одного з ключових концептів автобіографічного дискурсу — концепту TEACHER, а також аналізуються мовленнєві засоби йогорепрезентації.
Сердійчук Л. П. Концепт TEACHER в автобіографічному дискурсі лауреатів Нобелівської премії / Л. П. Сердійчук // Одеський лінгвістичний вісник. – 2014. – Вип.4. – С. 225-228.
Keywords: концепт; ключовий концепт; автобіографічний дискурс; автобіографічний текст; концептуальна метафора; ключевой концепт; автобиографический дискурс; автобиографический текст; концептуальная метафора; concept; hey concept; autobiographic discourse; autobiographic text; conceptual metaphor