Службова мотивація у контексті психологічної стійкості: сучасний погляд - Гуляк, У.М.; Осьодло, В.І. (Одеса, 2022)
В даній роботі проведений аналіз наукових підходів дає змогу встановити, що професійна мотивація військовослужбовця одночасно сприймається як процес і результат формування професійно значущих мотивів, виникненню яких сприяють усвідомлення військовослужбовцем суспільної значущості своєї службової діяльності,визначення її смислової складової, реалізація в ній своїх можливостей за допомогою виконання поставлених службово-бойових завдань, а також суспільне визнання діяльності та адекватна система стимулів.
Гуляк У. М., Осьодло В. І. Службова мотивація у контексті психологічної стійкості: сучасний погляд / У. М. Гуляк., В. І. Осьодло // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.66-69. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18037
Keywords: психологічна стійкість; стрес; психологічна підготовка; службова діяльність; професійна мотивація; професійна мотивація військовослужбовця