Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Вступ до спеціальності" - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Вступ до спеціальності. Конспект. 2. Кейси 1. Вступ до спеціальності. 3. Кейси 2. Вступ до спеціальності. 4. Стрелковська І. В., Григор’єва Т. І., Горбачов В. Е. Вступ до спеціальності: методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів. Одеса, 2025. 28 с. 5. Силабус навчальної дисципліни Григор’єва Т. І. "Вступ до спеціальності". 6. Система завдань з курсу «Вступ до спеціальності (вчитель інформатики)». 7. Вступ до спеціальності. Завдання для практичних занять. Кейси. 8. Вступ до спеціальності. Опорний конспект лекцій. 9. ОК8 А4 Б Робоча Програма Вступ до спеціальності.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Вступ до спеціальності" ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32247