Кримінально-правові концепти та їх реалізація - Туляков, Вячеслав Олексійович; Туляков, В. О.; Туляков, Вячеслав Алексеевич; Tuliakov, Viacheslav O.; Tulyakov, Vyacheslav A.; Ван-Цзянь; Van-Tszian; Іскендеров, Фірдовсі Шошанович; Іскендеров, Ф. Ш.; Искендеров, Фирдовси Шошанович; Iskenderov, Firdovsi Sh. (Одеса : НУ "ОЮА", 2009)
У статті розглядаються сутність та форми реалізації пунітивного, ресторативного та аболіціонистського концептів у сучасному кримінальному праві. Зроблено висновок про необхідність послідовної диференціації кримінальної відповідальності та втілення компенсаційних заходів у чинне кримінальне законодавство України.

В статье рассматриваются сущность и формы реализации пунитивного, ресторативного и аболиционистского концептов в современном уголовном праве. Сделан вывод о необходимости последовательной дифференциации уголовной ответственности и воплощения компенсационных мер в действующее уголовное законодательство Украины.

It is suggested that mixture of coercive, restorative and vigilantive methods and ideas exists in modern criminal law theory. Due to the aim of crime reducing the authors analyzed the ways and keys for implementing compensational measures and differentiation of criminal liability into modern Ukrainian criminal law.
Туляков В. О. Кримінально-правові концепти та їх реалізація / Ван-Цзянь, Ф. Ш. Іскендеров, В. О. Туляков // Актуальні проблеми держави і права : Зб. наук. праць. - Одеса : НУ "ОЮА". - 2009. - Вип. 47. - С. 198-203.
Keywords: кримінальне право; компенсація; диференціація відповідальності; уголовное право; компенсация; дифференциация ответственности; criminal law; compensational measures; differentiation of criminal liability; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE::Criminal law