Жіноче політичне лідерство в контексті гендерної асиметрії української політики на етапі розбудови демократичного суспільства - Слабчук, Т. А.; Slabchuk, T. (My University, 2010)
This article discusses the impact of gender asymmetry of political institutions at shape of women's political leadership. Analyses the mechanisms of a regulatory framework conducive legal framework for the realization of women's potential in Ukrainian politics.
Слабчук Т. А. Жіноче політичне лідерство в контексті гендерної асиметрії української політики на етапі розбудови демократичного суспільства / Т. А. Слабчук // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. - Одеса : Фенікс, 2010. - Вип. 40. - С. 249-259.
Keywords: гендерна політика в Україні; жіноче політичне лідерство; розбудова демократичного суспільства; гендерна асиметрія політичних інститутів; гендерная политика в Украине; женское политическое лидерство; строительство демократического общества; гендерная асимметрия политических институтов; Gender Policy in Ukraine; women's political leadership; the construction of a democratic society; gender asymmetry of political institutions