Сучасна педагогічна майстерність : навч. посіб. для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти - Назаренко, Оксана Миколаївна (Одеса : Фенікс, 2025)
Навчальний посібник «Сучасна педагогічна майстерність» має на меті допомогти здобувачам третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти оволодіти системою спеціальних знань про основні напрями сучасної педагогічної майстерності, педагогічного спілкування та взаємодії викладача й аудиторії; ознайомить здобувачів із загальними основами педагогічної діяльності, методами викладання у вищій школі та основними формами організації освітнього процесу. Зазначена дисципліна є особливо важливою для власної педагогічної діяльності майбутнього педагога. Навчальний посібник призначений для здобувачів закладів вищої освіти.
Сучасна педагогічна майстерність : навч. посіб. для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти. [Електронне видання] / уклад. О. М. Назаренко; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». – 2-ге вид., допов. і перероб. – Одеса : Фенікс, 2025. – 68 с. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29707
Keywords: сучасна педагогічна майстерність; педагогічне спілкування; педагогічна діяльність; організація освітнього процесу; методи викладання у вищій школі