Окремі питання посилення громадського контролю (нагляду) за державними закупівлями - Сошников, А. О.; Soshnikov, A. O.; Сошникова , Ю. О.; Soshnikova, Yu. O. (Одеса : Фенікс, 2012)
На думку авторів статті створення громадського консультативно-дорадчого органу при Міністерстві економічного розвитку та торгівлі України, в формі громадської експертної ради, дозволить посилити громадський контроль (нагляд) у сфері державних закупівель під час прийняття рішень, в тому числі щодо розробки законодавчих змін, а також сприятиме усвідомленню громадянами можливості впливу на реалізацію державної політики в відповідній галузі.
Сошников А. О., Сошникова Ю. О. Окремі питання посилення громадського контролю (нагляду) за державними закупівлями / А. О. Сошников, Ю. О. Сошникова // Міжнародні читання з міжнародного права пам’яті професора П.Є. Казанського : матер. третьої міжнар. наук. конф. (м. Одеса, 2–3 листопада 2012 р.) / відп. за випуск М. І. Пашковський ; НУ «ОЮА». – Одеса : Фенікс, 2012. – С. 484-486.
Keywords: громадський контроль (нагляд) за державними закупівлями; громадський консультативно-дорадчий орган; громадська експертна рада; механізм удосконалення громадського контролю у сфері державних закупівель; вільний доступ до всієї інформації щодо державних закупівель, яка підлягає оприлюдненню; общественный контроль (надзор) за государственными закупками; public control (supervision) of the public procurement; общественный консультативно-совещательный орган; public advisory body; Public advisory council; общественная экспертный совет; механизм совершенствования общественного контроля в сфере государственных закупок; improve the mechanism of public control in the field of public procurement; свободный доступ ко всей информации о государственных закупках, подлежащей обнародованию; free access to all information on public procurement to be made public