Актуальні проблеми цивільного судочинства : навчально-методичний посібник для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня; галузь знань - 08 «Право», спеціальність - 081 «Право» - Факас, Ілона Борисівна; Факас, І. Б.; Козуб, І. Г.; Возняковська, Крістіна Анатоліївна; Возняковська, К. А.; Біленець, Дарія Анатоліївна; Біленець, Д. А. (Чернівці, 2024)
Навчально-методичний посібник розроблений відповідно до робочої програми навчальної дисципліни «Актуальні проблеми цивільного судочинства», яка є обов’язковою складовою освітньо-професійної програми «Право» другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 08 «Право» спеціальності 081 «Право».
Факас І. Б. Актуальні проблеми цивільного судочинства : навч.-метод. посіб. для здобув. вищої освіти другого (магістер.) рівня; галузь знань - 08 «Право», спеціальність - 081 «Право» / Факас І. Б., Козуб І. Г., Возняковська К. А., Біленець Д. А. - Чернівці, 2024. - 83 с. https://hdl.handle.net/11300/29430
Keywords: теорія цивільного процесуального права; цивільні процесуальні відносини; цивільне судочинство; судові рішення у цивільних справах