Діяльність інститутів громадянського суспільства щодо реалізації концепції сталого розвитку - Головач, Н. А.; Golovach, N. (My University, 2010)
In the article the speciﬁ c of introduction of conception of steady development is probed in Ukraine. An author determines potential of civil society in Ukraine for such transition.
Головач Н. А. Діяльність інститутів громадянського суспільства щодо реалізації концепції сталого розвитку / Н. А. Головач // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. - Одеса : Фенікс, 2010. - Вип. 40. - С. 418-426.
Keywords: діяльність інститутів громадянського суспільства; концепція сталого розвитку в Україні; потенціал громадянського суспільствав період переходу; деятельность институтов гражданского общества; концепция устойчивого развития в Украине; потенциал гражданского общества в период перехода; the activities of civil society; The concept of sustainable development in Ukraine; capacity of civil society in transition